Kamp Paasvakantie 2021 – Grotenberge

Het kamp voor de paasvakantie is volledig volzet – wil je op de wachtlijst komen stuur dan een mailtje naar info@uthola.be

Tijdens de Paasvakantie is er een kampweek van 12 tot en met 16 april. (2de week van de Paasvakantie)

Er is voor iedereen (geboortejaar 2016 tot en met 2009) keuze tussen Creathola of Fietsthola.

Uiteraard werken we in verschillende leeftijdsgroepjes en zijn de activiteiten steeds aangepast aan de leeftijd en vaardigheden.

In de Creathola gaan we telkens een halve dag creatief (tekenen – knutselen – schilderen – …) aan de slag in combinatie met omnisport.

Bij de Fietsthola versterken we de fietsvaardigheden. Leren fietsen – evenwicht, stuurvaardigheid oefenen, veilig verkeer – verkeersregels, leren fietsen in groep, … Kortom, veel variatie aan fietsactiviteiten (afhankelijk van de leeftijd) telkens ook in combinatie met omnisport. Voor deze Fietsthola brengt iedere deelnemer een eigen fiets mee naar het kamp alsook een fietshelm.

Deelname aan het kamp bedraagt 85 euro. (Er is een korting van 10 euro voor ieder 2de – 3de – … kind uit hetzelfde gezin)

Inschrijven kan via deze link – inschrijvingsformulier.

Om de inschrijving te bevestigen vragen we een voorschot van 20 euro per kind of het volledige bedrag over te schrijven op het rekeningnummer van Uthola (BE58 7310 4241 8879) met vermelding van ‘Paasvakantie – naam kind – geboortedatum’