Praktische info

  • Waar?

De kampen gaan door in de sportzaal van de Vrije Basisschool Grotenberge (Grotstraat 1, Zottegem) of de gebouwen van de Vrije Basisschool Balegem (Poststraat 10A, Balegem)

Kinderen worden steeds afgezet en opgehaald op deze locaties.

  • Wanneer?

De kampen starten om 9:30 en eindigen om 16:30 (opvang vanaf 8:00 tot 17:15)

  • Meebrengen?

Lunchpakket – sportieve kledij aandoen – regenkledij – eventuele specifieke zaken voor het kamp die vermeld worden bij de praktische info die u vooraf ontvangt zoals fiets – zwemgerief – …

  • Wat is inbegrepen?

Activiteiten – begeleiding – toegangsgelden – verzekering – opvang – tussendoortjes

  • Inschrijven?

Inschrijven kan telkens per periode via het inschrijvingsformulier op de website. Wanneer een kamp volzet is, kan je steeds je gegevens via mail doorsturen om op de wachtlijst te komen.

Gelieve een eventuele annulatie steeds zo snel mogelijk te laten weten – zo kunnen we eventueel andere kinderen nog de kans geven deel te nemen aan het kamp. Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 1 maand voor aanvang van het kamp. (Het reeds betaalde voorschot zal terugbetaald worden)
Wanneer er nog geannuleerd wordt tijdens de laatste maand voor aanvang rekenen wij een (administratieve) kost aan van 20 euro en zal het voorschot dus niet terugbetaald worden. (In geval van overmacht (kwetsuur, breuk …) zal het voorschot wel terugbetaald worden op vertoon van een doktersattestje of dergelijke.